Producten

Boerderij-slagerij Van Lieshout heeft een breed assortiment van producten die ambachtelijk gemaakt worden, met de superieure kwaliteit van het Kempisch landvarken. Ook zijn we gecertificeerd om biologische producten te mogen maken. Doordat de varkens biologisch gehouden zijn hebben we van de dierenbescherming drie sterren gekregen.

Biologisch vlees

Het biologische vlees van het Kempisch landvarken komt van lokale biologische boerderijen. Doordat deze beesten ook grotendeels lokaal geteeld voer eten mogen we ze met recht Kempische landvarkens noemen. We werken met zo veel mogelijke natuurlijke ingrediënten. Zo blijven onze producten zo gezond mogelijk en toch betaalbaar. Het vlees word verpakt in panklare producten die klein verpakt zijn. Ons assortiment is rijk en gevarieerd. We hebben lekker vlees voor op de barbecue, biologische worstenbroodjes en saucijzenbroodjes. Of rookworsten: lekker bij de stamppot, en 100% natuurlijk. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan vlees dat eenvoudig te bereiden is.

Pure ambacht

Onder deze naam maken wij worsten en andere vleesproducten zoals dat vroeger ook gebeurde, bijvoorbeeld droge worsten zoals boeren-ringworsten en venkelworstjes. Ook hier is ons motto: gezond voor de mens, en respect voor dier en milieu.Kempisch landvarken gekookte achterham

Het Kempisch landvarken is onze grote trots. De gekookte achterham is van superieure kwaliteit en haalt de Bourgondiër in iedereen naar boven.


Ambroos-ham

Een van de ambachtelijke producten die we verkopen is de rauw gekruide Ambroos-ham. Deze is vernoemd naar een oude boer die naar die naam luisterde. Hij heeft zijn speciale bereidingswijze aan John’s ouders geleerd, die de ambacht op hun beurt aan John overbrachten.